úterý 9. září 2014

Hledáme spolupracovníky pro obsluhu čipové technologie

V ramci Vrchare hledame dalsi spolupracovniky. Cipy mame pujcene z nemecka , protoze se zatim nenasel nikdo jiny, kdo by do teto technologie sel - ostatni Enduro akce (MTB, MTBO,...) pouzivaji kontaktni, ktere vyzaduji zastaveni - a ani serialy poradane bankami nebo vyrobci kol nechteji do drazsi technologie investovat s tim, ze to takto staci.

My se s timto nechceme spokojit a proto si na kazdou akci pronajimame cipovou technologii z Nemecka aby se nemuselo v cili segmentu zastavovat ani zpomalovat. Pronajmout je i obsluhou by vsak bylo zcela mimo ekonomicke moznosti.

Cipy tedy mame a obsluhuje nam je velice schopny a ochotny dobrovolnik. Chteli bychom vsak, abychom meli tuto znalost rozprostrenu mezi vice lidi - zastupitelnost atd. Pokud nekdo z vas, kdo mate alepson zakladni vztah k vypocteni technice, chce takto pomoci, ozvete se obratem - tento tyden budeme testovat a ladit pred vikendem. Tak se muzete neco naucit a potom i pomoci. Verime, ze to jsme schopni to dostat i do roviny, ze za to muze byt i odmena  i navzdory nelehke situaci v oblasti sponzoringu.   (kontakt.ano@live.it)




Žádné komentáře:

Okomentovat