čtvrtek 5. června 2014

Méně náročný Křivoklátský vrchař a bodování UAC

Na základě přípomínek a obav jezdců z náročnéhio UAC víkendu 21.-22.6., kdy se do kalendáře dostaly vedle sebe dvě extrémně náročné akce – Křivoklátský Vrchař a Křivoklátské peklo se po diskuzích s vedením UAC přistoupilo k následujícím změnám umožňujícím všem plnohodnotné a vzájemně neovlivněné zapojení do obou soutěžních akcí podle vlastních preferencí.
Křivoklátský Vrchař stanoví  pro účely pořadí a bodování UAC  výsledky v jednotlivých kategoriích součtem časů z prvých dvou měřených úseků s možností návvratu do cíle jakoukoli trasou nebo absolvování zbytku trasy jak volně tak soutěžně. To tedy nijak neomezuje členy UAC v účasti v kompletním Vrchaři absolvováním celé trati a všech měřených úseků včetně započítání těchto do celkového výsledku Vrchaře. To  umožní členům UAC získat body bez ovlivnění jejich výkonu v hromadném závodě Křivoklátské peklo další den, stejně jako zcela plnohodnotou účast ve Vrchaři včetně možnosti účasti v etapovém závodě Král Křivoklátu – viz níže.

Současně  ti, kteří absolvují všechny vrchařské zkoušky v sobotu i hromadný závod v neděli, budou  vyhodnoceni v nultém ročníku etapáku o Krále Křivoklátu, pořadí, v němž bude stanoveno jako součet časů ze všech vrchařských zkoušek a dosaženého času v nedělním hromadném závodě Křivoklátské peklo.

Žádné komentáře:

Okomentovat